Ploegmaats unaniem lovend over Mitrovic

DINSDAG, 3 SEPTEMBER 2013, 15:43 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Aleksandar Mitrovic gooide hoge ogen met zijn debuut voor Anderlecht. Zijn ploegmaats spaarden hun lof dan ook niet na de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Proto, Kljestan, Milivojevic en Gillet zijn dolgelukkig met de nieuwe spits.


“Vanaf zijn eerste training op zaterdag hadden we allemaal al in de gaten dat hij over enorme kwaliteiten beschikt”, opende Silvio Proto.

Sacha Kljestan was dan weer verbaasd dat de Serviër twee grote kansen liet liggen, omdat hij op training alles tegen de netten had gewerkt. “Maar ik ben er zeker van dat hij dit seizoen nog erg vaak zal scoren”, aldus de Amerikaanse middenvelder. “Hij kan een bal bijhouden en kan op zijn eentje kansen afdwingen. Hij is tweevoetig en toonde zondag al dat hij met assists kan strooien. Hij heeft nog een hele mooie toekomst voor zich, want hij is amper 18 jaar.”

Luka Milivojevic kende Mitrovic al van bij de nationale ploeg van Servië en is dan ook het best geplaatst om hem te beoordelen: “Hij is erg sterk, maar jullie hebben nog niets gezien. Hij kan nog véél beter. Hij is goed ingevallen en deed de match kantelen. Hij gaat erg vaak scoren. Hij is een uitzonderlijke speler en hij gaat ons enorm helpen.”

Tot slot deed ook aanvoerder Gillet nog zijn zegje: “Mitrovic en Suarez kunnen een gouden duo vormen. Dat stelt ons gerust voor de rest van het seizoen.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.