N'Sakala: "Denk dat trainer tevreden is"

DONDERDAG, 5 SEPTEMBER 2013, 09:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl tal van internationals weg zijn, bereidt Francis N'Sakala zich voor op zijn debuut volgend weekend. Hij vervangt dan de geschorste Olivier Deschacht. "Mijn test bij de beloften tien dagen geleden was alvast goed."


Niemand twijfelt eraan dat N'Sakala de plaats van Deschacht inneemt, maar zelf blijft hij voorzichtig. "Ik weet niet of ik zal spelen, maar als de trainer me nodig heeft, ben ik er klaar voor", klinkt het een beetje cliché. De één zijn dood, is dus de ander zijn brood. "Maar ik verheugd me niet om het ongeluk van Deschacht. Hij was er echt het hart van in dat hij werd uitgesloten. Hij heeft onze steun nodig", aldus N'Sakala.

N'Sakala speelde vorige week met de beloften tegen Club Brugge en maakte vooral offensief indruk. Defensief moet er nog wat bijgeschaafd worden. "Maar ik denk wel dat de trainer tevreden is over mij. Als hij me opstelt, zal ik er alles aan doen om te tonen dat ik zijn vertrouwen waard ben."

De Franse linksachter was de paars-witte verrassing van de voorbije transferzomer. Zijn integratie verloopt intussen vlot. "Ik kende de Belgische competitie niet, maar heb ze al goed leren kennen. Idem voor de spelers, ik kende er vooraf niet veel. Maar het is een erg leuke groep en er wordt veel gelachen. Vooral met Silvio Proto maak ik vaak grapjes."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.