Mitrovic: "Compliment Mourinho doet deugd"

MAANDAG, 9 SEPTEMBER 2013, 08:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Aleksandar Mitrovic is een man van zijn woord: hij beloofde te scoren tegen Kroatië en deed het ook. De spits zette België zo niet met één, maar met anderhalf been op het WK. "Maar jullie hoeven mij niet te bedanken", zo zegt hij.


Mitrovic zegt blij te zijn dat hij België met zijn doelpunt een stap dichter bij het WK heeft gebracht. Hij genoot van de ontvangst in ons land en wilde graag iets terugdoen. Bijna had hij Kroatië zelfs op de knieën gekregen, maar een schot in de eerste helft strandde op de paal en een kopbal in de slotfase op de doelman. "Ik had meer moeten scoren", zo zucht hij.

"Ik mis trouwens nog te veel grote kansen", gaat Mitrovic verder. Hij verwijst hier onder meer naar zijn twee kopballen tegen Zulte Waregem. Maar tegen KV Mechelen volgende week belooft hij te zullen scoren.

Mitrovic en Anderlecht, het lijkt een prima huwelijk te zullen worden. De 18-jarige spits ziet Anderlecht als een bewuste stap in zijn carrièreopbouw. Vrijdag tegen Kroatië zat Chelsea-coach José Mourinho in de tribune en die voorspelde Mitrovic na afloop een grote carrière. "Zo'n compliment doet deugd en spoort me aan nog harder te werken", zo besluit hij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.