Van Holsbeeck over het stadion, Tielemans, ...

VRIJDAG, 13 SEPTEMBER 2013, 15:07 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Gisteren kwam La Libre Belgique met het nieuws dat Anderlecht bereid zou zijn 150 miljoen euro te investeren in het nieuwe stadion. Herman Van Holsbeeck ontkent dat er dat er op dit moment al een bedrag gereserveerd is.


"Anderlecht is natuurlijk geïnteresseerd maar wij wachten de studie af. Het project voor een derde ring is nog niet afgeblazen. En in dit dossier kan een bouwvergunning snel geregeld worden.", aldus Van Holsbeeck.

Youri Tielemans staat in de belangstelling van heel wat Engelse clubs, maar Anderlecht zal zijn jonge middenvelder niet zomaar laten gaan verklaart de manager. "Het belangrijkste is dat we hem op zijn minst nog drie jaar bij Anderlecht houden. We hebben heel wat geïnvesteerd in de jonge speler. We zullen op het juiste moment titularis maken. John van den Brom gelooft in hem en als we 40 à 50 wedstrijden spelen dit seizoen zal hij zeker zijn kans krijgen."

Volgende week start de Champions League, Anderlecht treedt dan aan tegen Benfica. Voor Van Holsbeeck gaat Anderlecht alvast met ambitie richting Portugal. "We hopen er een goed resultaat neer te zetten. We hebben de talenten en gaan zeker naar daar met een positieve ingesteldheid. We gaan om te winnen maar zullen al blij zijn met een gelijkspel."

Wat betreft Anthony Vanden Borre, Van Holsbeeck blijft in hem geloven. "Iedereen kent zijn kwaliteiten en we geloven nog steeds in hem. Hij werkt hard en zijn comeback is niet meer ver af."

Het interview met Van Holsbeeck is te herbekijken via deze link.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.