Alle ogen zijn gericht op Kaminski

ZATERDAG, 14 SEPTEMBER 2013, 08:46 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Thomas Kaminksi mag tegen KV Mechelen zijn kunnen tonen, hij komt hiermee voor het eerst dit seizoen in actie bij de eerste ploeg. Vorig seizoen stond Kaminksi maar één keer onder de lat, dit tegen OHL.


Dat Kaminksi niet veel speelkans krijgt is niet te verwonderen, een Silvio Proto speel je niet zomaar even uit de ploeg. "Dat moet je op een bepaald moment aanvaarden", aldus Davy Schollen in Het Nieuwsblad.

Ook Geert De Vlieger weet wat het is om op de bank te moeten zitten bij Anderlecht. Hij zag toen Filip De Wilde in het doel staan bij Anderlecht. Beide ex-Anderlechts-doelmannen zijn er over eens: Kaminksi moet dringend meer speelminuten krijgen, anders bestaat het risico dat hij volledig uit beeld verdwijnt.

Lang zal Kaminksi niet mogen proeven van het doelman zijn, tegen Benfica zal Proto er opnieuw staan en ook de volgende competitiewedstrijden zullen geen probleem geven. Wel heeft Kaminksi de belofte gekregen dat hij bij de bekerwedstrijden onder de lat mag staan.

Volgens De Vlieger moet Anderlecht nadenken waar het naar toe wil met Kaminski. Hij pleit voor een uitleenbeurt want "Proto is toch ook sterker teruggekeerd na een uitleenbeurt aan Beerschot", klinkt het.



anderlecht-online forum