Champions League-tegenstanders bij de les

ZATERDAG, 14 SEPTEMBER 2013, 21:23 - Michaël

Niet alleen Anderlecht maar ook de Champions League-tegenstanders kwamen dit weekend al in actie. Benfica, Olympiakos en PSG konden elk hun wedstrijd met overtuigende cijfers winnen, al moest Benfica een tegendoelpunt slikken.

Tegenstander van dinsdag, Benfica, speelde zaterdagavond tegen Paços de Ferreira. Tijdens de rust stond het al 2-0 na doelpunten van Enzo Pérez en Ezequiel Garay. Diezelfde Garay kon ook nog eens in de tweede helft scoren: 3-1.

PSG kwam vrijdag al in actie in de Franse League 1 en dit tegen Bordeaux. Ook zij hadden geen probleem met de tegenstander: 2-0. Doelpunten gemaakt door Blaise Matuidi en Lucas.

Als laatste hebben we dan nog Olympiakos. De Grieken speelden ook op zaterdagavond en wonnen met 4-0 van Skoda Xanthi FC: Javier Saviola en maar liefst drie keer Konstantinos Mitroglo.