Reacties Kaminski en N'Sakala

ZATERDAG, 14 SEPTEMBER 2013, 21:40 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

"Na twee minuten staan we al 1-0 voor en dat geeft ons veel vertrouwen", aldus Thomas Kaminksi die in het doel mocht staan door de afwezigheid van de geblesseerde Silvio Proto.


"Het was goed dat we hier op konden verder bouwen. Ik heb twee goede reddingen kunnen doen en dat geeft alleen maar vertrouwen. Ik kan alleen maar tonen dat ik er sta en dat wil blijven doen. Ik hou van de speelstijl van Mitrovic. Hij heeft van niets of niemand schrik."

Fabrice N'Sakala maakte zijn debuut als basisspeler en toonde zich een waardige vervanger van de geschorste Deschacht. "Ik was verrast door de supporters, zoveel lawaai en zoveel passie. Ik was wat gespannen, maar na de eerste balcontacten speelde ik bevrijd."

"Of ik in de basis zal staan tegen Benfica? Mogelijk, ik heb dat in het vooruitzicht en zet me er voor in. Maar ik heb nog veel werk voor de boeg en Oli heeft het tot nu toe ook goed gedaan en heeft zijn plaats in de ploeg. Maar we zullen zien, de coach beslist."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.