Van den Brom: "Alles viel op zijn plaats"

ZATERDAG, 14 SEPTEMBER 2013, 21:50 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom toonde zich ook tevreden met de 5-0 overwinning. "Mooi resultaat vanavond! Schept vertrouwen voor dinsdag tegen Benfica", aldus de Nederlander.


Natuurlijk waren er ook werkpunten. Zo moest Bram Nuytinck op de bank starten en stond Mbemba in zijn plek. Het resultaat van de zwakke prestaties in de laatste wedstrijden. "Bram weet zelf ook dat het niet goed genoeg was en met Mbemba hebben we iemand die het wel altijd goed gedaan heeft en die gretig is op training."

Maar de vraag is natuurlijk of Anderlecht klaar is voor de wedstrijd tegen Benfica, vooral dan de verdediging want de aanval zit wel snor. De coach is alvast tevreden over de defensie. "Alles viel op zijn plaats vanavond maar dat wil echter niet zeggen dat we in deze opstelling het tegen Benfica zullen opnemen. Of we er klaar voor zijn? Dat weet ik niet. Er zijn een aantal jongens die vorig jaar ervaring hebben op gedaan, maar er zijn er veel zonder die ervaring ... ."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.