Reacties Mitrovic, Suarez en Van den Brom

ZONDAG, 15 SEPTEMBER 2013, 12:10 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Met twee doelpunten kan je niet anders zeggen dat het een geslaagd debuut was voor Aleksandar Mitrović. "Ik ben heel blij", aldus de Serviër na de wedstrijd.. "We speelden een knappe wedstrijd aan een snel tempo."


"Ik voel me goed en scoorde twee keer. Dank je Matias, hij gaf me twee perfecte ballen waarmee ik kon scoren. Belangrijk is natuurlijk dat we als team spelen en wonnen", besluit Mitrovic.

Ook Matias Suarez was in de wolken na het duel. "Het was ongelofelijk, we speelden heel goed. Ik ben heel tevreden." Dat het met Mitrovic klikt is alvast voor iedereen duidelijk. "De verstandhouding is heel goed en we vinden elkaar gemakkelijk. Dat is belangrijk voor het team."

John van den Brom was vol lof over Suarez. "In een team heb je altijd spelers die het verschil kunnen maken. Voor mij was Mati de absolute uitblinker. De samenwerking tussen hem en Mitrovic is formidabel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.