Overzicht uitgeleende Anderlecht-spelers

ZONDAG, 15 SEPTEMBER 2013, 19:56 - Michaël

Een klein legertje Anderlecht-spelers kwam met de ploeg aan wie ze uitgeleend werden ook in actie dit weekend. Nathan Kabasele en Andreas Luckermans beten vrijdag al de spits af in de Nederlandse tweede klasse.

Kabasele kwam vrijdag in actie met De Graafschap tegen VVV-Venlo. Hij mocht in de 60e minuut aandraven voor Vlatko Lazic. De Graafschap won met 0-4.

Die andere speler in de Nederlandse tweede klasse, Luckermans, kwam niet in actie bij Dordrecht. Zijn club verloor met 2-1 van Helmond.

Michaël Heylen, verhuurd aan Kortrijk, speelde een anonieme wedstrijd maar mocht wel de 90 minuten uitmaken. Kortrijk won met 3-0 van Gent.

Dalibor Veselinovic had het niet makkelijk tegen zijn rechtstreekse tegenstander Franquart. De Bergen-speler maakte het Veselinovic knap lastig. Waasland-Beveren speelde uiteindelijk 1-1 gelijk tegen Bergen.

Zondagmiddag moest Samuel Armenteros aan de bak met Feyenoord, dit tegen NEC Nijmegen. Armenteros stond in de basiself en bij de rust was het 1-1. Armenteros speelde een prima wedstrijd, nam vaak het initiatief en was dicht bij de 2-1. Zijn bal werd echter onderschept door keeper Johnsson. De Anderlecht-speler werd in de 77e minuut gewisseld. Eindstand: 3-3

Oostende met Jordan Lukaku en Fernando Canesin Matos kwam zondag in actie tegen Standard. Canesin, die aan de wedstrijd mocht starten, stond aan de wieg van de 1-0 maar Kawashima redde, Depoitre in de rebound scoorde wel. Canesin werd vervangen door Lukaku in 73e minuut.

Als laatste kwam Mehdi Tarfi in actie met Zulte Waregem tegen Genk. Hij startte op de bank en moest 90 minuten lang van daaruit toekijken hoe Zulte Waregem met 5-2 verloor .