Mauves Army krijgt verbod op sfeeracties

MAANDAG, 16 SEPTEMBER 2013, 15:52 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Een actie van Mauves Army is niet in goede aarde gevallen bij de veiligheidsdienst van Anderlecht. Mauves Army is bijgevolg verboden om sfeeracties waaronder tifo’s of animaties te organiseren in het stadion.


Het probleem is dat Mauves Army al acht jaar vraagt erkend te worden als officiële supportersclub door de ASA, de Anderlecht Supporters Association. Om dit kracht bij te zetten ontrolde Mauves Army bij aanvang van de 2de helft van de wedstrijd tegen Charleroi op 25 augustus een banner met volgende boodschap: "ASA : Het respect voor de supporters bestaat er ook uit zich te mogen verplaatsen, een supportersclub voor Mauves Army !".

Doordat Mauves Army niet erkend is als supportersclub, kan het ook niet op mee op uitwedstrijden. De boodschap van de sfeergroep is echter niet in goede aarde gevallen bij Anderlecht die nu de groep verboden heeft enige vorm van sfeeracties te ondernemen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.