Voorbeschouwing: Benfica - Anderlecht

DINSDAG, 17 SEPTEMBER 2013, 07:32 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

D-Day voor Anderlecht, of beter gezegd Champions League-dag. Deze avond om 20.45 wordt er in Lissabon afgetrapt voor de eerste groepswedstrijd tegen Benfica. John van den Brom overweegt alvast meer zekerheid in te bouwen.


Benfica kan je niet vergelijken met KV Mechelen natuurlijk. Daar speelde Anderlecht met vier spitsen, nu zal de trainer wellicht kiezen voor wat extra volk op het middenveld.

"Ik ga nu niet het ganse systeem omgooien net nu alles in de plooi valt", aldus de coach, maar hij zag ook nog verbeterpunten tegen Mechelen. "We zullen heel gedisciplineerd moeten voelballen en misschien de ruimte in de verdediging uitbuiten. We zijn minder ervaren in vergelijking met vorig jaar maar ik merk dat iedereen er wil voor gaan."

De wedstrijd is live te volgen op 2Be vanaf 20.25 uur. Het stadion van 60.000 toeschouwers is alvast niet uitverkocht. Er zullen zo'n 45.000 supporters de match bijwonen, waaronder 600 Belgen.

Aftrap: 20u45
Stadion: Estádio da Luz
Scheidsrechter: Manuel Gräfe

: : : BENFICA : : :

Mogelijke opstelling: Artur, Periera, Garay, Luisao, Siquera, Perez, Fesja, Markovic, Matic, Lima, Cardozo
Invallers: Lopes, Vitora, Jardel, Almeida, Djuricic, Ola John, rodrigo

Geblesseerd: Salvio, Silvio, Cortez, Gaitan, Sulejmani, Amorim
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Gillet, Kouyaté, Mbmeba, N'Sakala, Kljestan, Milivojevic, De Zeeuw, Suarez, Mitrovic, Acheampong
Invallers: Kaminski, Deschacht, Nuytinck, Vanden Borre, Praet, Tielemans, Bruno Cyriac

Geblesseerd: Vargas, Vico
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.