Deschacht: "Ik blijf bij Anderlecht"

DINSDAG, 17 SEPTEMBER 2013, 07:45 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Deschacht, hij speelt als sinds mensenheugenis bij Anderlecht en als het van hem afhangt zal dit altijd zo blijven. De verdediger is niet van plan Anderlecht te verlaten.


De vraag is over Deschacht deze avond in de basiself zal staan tegen Benfica, vermoedelijk wordt zijn plek ingenomen door N'Sakala. Toch blikt hij even vooruit op de wedstrijd. Voor hem staat Benfica een trapje hoger dan paars-wit maar zal de ploeg er alles aan doen om punten te pakken. Het plan van Deschacht is om buitenshuis hier en daar wat punten te pakken en thuis de volle buit.

Dat Frabrice N'Sakala de plek zijn inneemt vindt hij blijkbaar niet zo erg. "Ik zal toch geen 50 wedstrijden meer kunnen spelen. Fabrice is nog maar 22, we zullen mekaar regelmatig aflossen", aldus de verdediger. "Maar op een dag zal iemand wel mijn rol volledig moeten overnemen. Of dat Jordan Lukaku is? Hij moet zich op één positie gaan focussen en daar de beste in worden", aldus de gouden raad van Deschacht.

Deschacht is alvast niet van plan op zoek te gaan naar een andere club in tegenstelling tot andere dertigers die geen contract meer kregen, denk maar aan Marcin Wasilewski en Milan Jovanovic. Zo bedankte hij nog een aanbod van een Russische ploeg. Ook aanbiedingen om coach te worden van een jeugdploeg legt hij naast zich neer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.