Youth League: Benfica - Anderlecht: 3-0

DINSDAG, 17 SEPTEMBER 2013, 17:54 - WauteRSCA

De U19 van Anderlecht heeft dinsdagnamiddag zijn eerste wedstrijd in de Uefa Youth League verloren. De mannen van René Peeters gingen met zware 3-0 cijfers onderuit tegen Benfica. Olympiakos-PSG wordt pas morgen gespeeld.

De eerste helft was van een bedroevend niveau. Anderlecht slaagde er niet in om de bal in de ploeg te houden en Benfica slaagde er niet in om een hoog tempo te ontwikkelen. De eerste helft verdiende geen doelpunt, maar op slag van rust kwam dat er toch. In blessuretijd bracht Diego Rocha Benfica op voorsprong.

Anderlecht begon sterker aan de tweede helft, maar wist geen grote kansen af te dwingen. Net voor het uur strafte Nuno Santos zwak verdedigen van paars-wit af: 2-0. In blessuretijd maakte João Gomes nog de 3-0.