Kljestan: "Jonge ploeg betekent meer energie"

DINSDAG, 17 SEPTEMBER 2013, 18:32 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Aandachtige supporters zullen het wel al gemerkt hebben, Sacha Kljestan loopt terug rond zonder snor. "Ik heb die vrijdag afgedaan, zonder reden, aldus de Amerikaan in La Dernière Heure.


"Het heeft niets te zien met het feit dat Silvio zegt dat ik hem drie keer per dag moet afscheren", lacht de middenvelder.

Toch vergaat de speler het lachen snel als er over Benfica gepraat wordt. "Benfica zal andere koek worden in vergelijking met Mechelen. We hebben onze objectieven en we zullen voor minstens één punt spelen. De tweede plek is ons doel, en als het niet anders kan de derde."

"Ik denk dat het we op het goede moment tegen Benfica spelen. Hun seizoensbegin is niet goed te noemen en ze missen heel wat spelers wegens blessure."

Anderlecht treedt natuurlijk wel met een jonge ploeg aan, gemiddeld de jongste van alle Champions League-deelnemers. "Een jonge ploeg betekent misschien dat we minder ervaring hebben, maar wel meer energie. We moeten van niets schrik hebben", besluit de Amerikaanse middenvelder.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.