Van den Brom stelt ambities bij: "Derde plek"

DINSDAG, 17 SEPTEMBER 2013, 23:01 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

John Van den Brom was na de match aangeslagen: "Je kan alles op papier zetten zoals je wil. Maar als je na de vierde minuut door een individuele fout op achterstand komt, dan wordt het moeilijk."


Maar lag het dan niet aan de tactiek? Spelers zoals Bruno wisten niet waar lopen: "Ik wil mezelf niet vrij pleiten, maar volgens mij heeft het daar niet aan gelegen. Er werden te veel individuele fouten gemaakt. We hebben ook een jonge ploeg en sommige spelers hebben me aangenaam verrast. Een viertal spelers bleven onder hun niveau. Na de rust grepen we terug naar het vertrouwde systeem en toen liep het ogenschijnlijk beter. Maar Benfica stond toen al 2-0 voor. Binnen twee weken moeten we de derde plek veilig stellen tegen Olympiakos."

Van den Brom reageerde ook de De Zeeuw's commentaar: "Demy heeft zijn opdracht uitstekend uitgevoerd. Hij deed wat we hem gevraagd hadden. Hij is het kind van de rekening geworden omdat we iets anders wouden proberen na de rust. Maar hem valt niets te verwijten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.