Van Holsbeeck minimaliseert woorden De Zeeuw

WOENSDAG, 18 SEPTEMBER 2013, 12:00 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Demy de Zeeuw krijgt de wind van voren vanuit het bestuur. Herman van Holsbeeck tikt in Het Nieuwsblad de middenvelder alvast op de vingers en vindt dat de Nederlander over zijn eigen prestaties moet nadenken.


De manager geeft het advies aan De Zeeuw om eens voor de spiegel te gaan staan en zijn eigen prestatie in vraag te stellen. "En vooral ook om eens goed nadenken", voegt Van Holsbeeck er aan toe.

Toch minimaliseert Van Holsbeeck tegenover Sporza alvast de woorden van De Zeeuw. "De Zeeuw heeft gewoon gezegd dat het middenveld zich waarschijnlijk niet zo goed voelde in de tactiek in de eerste helft."

De manager hoopt eigenlijk dat hij bij Anderlecht ooit de De Zeeuw te zien krijgt zoals hij die bij Ajax zag spelen. "Ik ben altijd een fan geweest van de De Zeeuw uit zijn Ajax-periode. Die De Zeeuw heb ik bij Anderlecht nog niet gezien."

Van Holsbeeck neemt trainer John van den Brom alvast niets kwalijk. "Als je na vier minuten al een doelpunt slikt zal het altijd een moeilijke wedstrijd worden, ongeacht welke tactiek dan ook. Dus natuurlijk zijn we ontgoocheld maar we nemen John van den Brom niets kwalijk."



anderlecht-online forum