"Fout om van tactiek te veranderen"

WOENSDAG, 18 SEPTEMBER 2013, 12:17 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Aad de Mos heeft de wedstrijd van Anderlecht tegen Benfica vanuit het stadion gevolgd. Hij uit vooral kritiek op trainer John van den Brom en zijn tactische keuzes. "De eerste helft trok op niets&quoquot;, begint De Mos


"Ik was echt teleurgesteld met wat Anderlecht tegen Benfica bracht. Het probleem was dat de spelers niet op hun vertrouwde plek stonden. Van den Brom mocht de 4-4-2 opstelling waarmee hij tegen Mechelen speelde nooit veranderd hebben."

"Waarom Van den Brom hiervoor gekozen heeft? Dit is typisch een jonge trainer die tactiek verandert en denkt een duel op het bord te kunnen winnen" De Mos vermoedt dat van den brom tegen Brugge terug met de vertrouwde 4-4-2 zal spelen.

Maar in de Champions League zijn de teerlingen geworpen volgens hem. "PSG en benfica gaan door, dat staat vast. De wedstrijd van Anderlecht thuis tegen Olympiakos wordt beslissend voor wie op de derde plaats zal eindigen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.