Bruno: "Moeten op onze hoede zijn"

VRIJDAG, 20 SEPTEMBER 2013, 09:32 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Michel Preud'homme is de nieuwe trainer van Brugge, en vaak heeft een trainerswissel een positief effect op een ploeg. Ook Massimo Bruno beseft dat maar al te goed en verwacht dat de spelers zich extra willen bewijzen.


"We zullen op onze hoede moeten zijn want iedereen zal zich extra willen tonen om te bewijzen dat ze een basisplaats verdienen", aldus de Anderlecht-speler in Het Nieuwsblad.

"Vorig seizoen wonnen we wel nog met 6-1 nadat Leekens ontslagen werd maar zowel Club als Anderlecht hebben al een wisselvallig seizoen achter de rug en zouden beiden moeten winnen", besluit Bruno.

De snelle trainerswissel bij Club Brugge, dat Juan Carlos Garrido inruilde voor Michel Preud'homme, heeft ook Olivier Deschacht verrast. "Op de Europese uitschakeling na doet Brugge het zo slecht nog niet", zegt de linksachter. "Ze staan toch tweede in het klassement. Dan is een trainerswissel toch verrassend."

"Ze hebben ook nog niet verloren. Maar uiteindelijk is dat een keuze van het bestuur. Ik weet niet goed wat er van te denken. We zullen zondag wel zien."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.