"Ik weet wat Biglia betekende voor de ploeg"

VRIJDAG, 20 SEPTEMBER 2013, 10:23 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Luka Milivojevic heeft de moeilijke taak om Lucas Biglia op te volgen en dat beseft de Serviër maar al te goed. Hij is alvast goed geïntegreerd in de ploeg en hoopt elke week om beter te worden.


"Mijn teamgenoten hebben me goed helpen integreren en me goed te voelen bij de club. Ik word elke week beter en voel me ook beter", vangt hij aan in La Dernière Heure.

De Serviër werd door het bestuur naar Anderlecht gehaald ter vervanging van de Argentijn Lucas Biglia. Waar Biglia meer een verdedigende ingesteldheid had, is Milivojevic meer vooraan terug te vinden en kan je amper spreken van een kopie van Biglia. "Ik ben veel offensiever in vergelijking met Biglia. Ik weet dat Biglia betekende voor de ploeg, hij was aanvoerder en maakte ook doelpunten. Dit brengt extra druk voor me mee. En ook, het feit dat ik speel voor Anderlecht brengt ook de gezonde dosis stress met zich mee."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.