Van den Brom: "Benfica is verteerd"

VRIJDAG, 20 SEPTEMBER 2013, 14:28 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom kijkt vol vertrouwen uit naar de topper tegen Club Brugge. De Nederlandse coach zal wellicht teruggrijpen naar een 4-4-2 opstelling, maar beseft dat de Brugse trainerswissel gevolgen kan hebben.


"Het ontslag van Garrido verraste me", aldus van den Brom. "Zeker als je hun puntenaantal bekijkt, vier verliespunten is niet veel. De trainerswissel zal natuurlijk een invloed hebben op de wedstrijd. Niet technisch of tactisch, maar wel in de moraal van de spelers. Er zal echter niet veel veranderen. Als spelers enkel spelen voor hun trainer is er iets mis met hun motivatie."

De partij tegen Club Brugge wordt een blij weerzien met Tom De Sutter. De spits speelde vorig seizoen nog onder van den Brom bij Anderlecht. "Het is leuk om hem terug te zien. Ik ben blij dat hij opnieuw meer aan spelen toekomt", aldus de coach. "Ik heb altijd een goede band gehad met Tom, ook al heb ik hem vaak moeten teleur stellen."
.
Van Den Brom zal hoogst waarschijnlijk aantreden met dezelfde tien veldspelers als tegen KV Mechelen. Dus mét het koningskoppel Mirtovic-Suarez en de aanvallende flankspelers Acheampong en Bruno. "Het verlies van in Benfica is alvast verteerd, er werd gretig getraind", besloot de coach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.