Wasilewski dankt de supporters

VRIJDAG, 20 SEPTEMBER 2013, 15:17 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Marcin Wasilewski ligt sinds begin deze week onder contract bij de Engelse tweedeklasser Leicester City. Via de officiële website van de club dankt hij de supporters van Anderlecht.


"Het is met een zwaar gemoed dat ik afscheid neem van Royal Sporting Club Anderlecht en zijn supporters. Anderlecht is de club waarmee ik de mooiste momenten uit mijn loopbaan heb beleefd. De seizoenen bij RSC Anderlecht zijn de meest onvergetelijke... "

"Het leven gaat verder en ik ga nu een nieuw avontuur tegemoet bij Leicester City. Ik sta er op om de fans te danken voor de steun in goede, maar vooral, in kwade dagen. Jullie hebben mij geholpen om de kracht op te brengen om terug te keren na mijn zware beenbreuk. Ik heb moed gevonden dankzij de massale steun van de supporters. Mijn naam horen zingen op elke 27ste minuut, waar we ook speelden, hebben mij de inspiratie gegeven om steeds harder te trainen. Dat respect heeft mijn revalidatie zonder twijfel bespoedigd."

"Ik wil de directie, de technische en medische staf en alle medewerkers danken. Zij stonden steeds klaar om mij te helpen en bij te staan. Ik ben ook Voorzitter Vanden Stock en algemeen directeur Herman Van Holsbeeck dankbaar om mij de gelegenheid te hebben gegeven om mijn carrière nieuw leven in te blazen, door mij de toestemming te hebben gegeven om enkele maanden te mogen mee trainen, totdat ik een nieuwe club vond."

"Anderlecht is een menselijke vereniging zoals ze nog zelden te vinden zijn. Royal Sporting Club Anderlecht is de grootste club van België en blijft een traditieclub. Ook in het buitenland. Dat is geen toeval. Ik zal iedereen, zonder uitzondering, missen, maar ik zal het sportieve parcours van paars-wit blijven volgen. Ik wens iedereen alle succes toe in de toekomst."



anderlecht-online forum