Van Holsbeeck beantwoordt vragen supporters

ZATERDAG, 21 SEPTEMBER 2013, 17:56 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Via Twitter konden supporters van Anderlecht vragen stellen aan manager Herman Van Holsbeeck. Velen maakten van deze gelegenheid gebruik. De manager heeft ondertussen een derde deel van de ingestuurde vragen beantwoord.


Welke kwaliteiten moet je bezitten als manager van een voetbalclub? "De belangrijkste kwaliteit is een brede rug. Zoals in elk bedrijf staat er iemand aan het hoofd die verantwoordelijk is. Je weet dat je moet leven met de media die heel de tijd over je schouder meekijkt en je bent verantwoordelijk voor elke fout die de club maakt."

Kunnen de supporters op beide oren slapen? Wat na het tijdperk Van Holsbeeck - Vanden Stock? "De supporters mogen op hun beide oren slapen wat betreft de toekomst van de club. De familie Vanden Stock beheert al 40 jaar de club als een goede huisvader. Zowel de voorzitter als ik zijn al bezig met de opvolging en naar de toekomst toe zal Anderlecht de eerste club van België blijven. Onze ambitie is om terug subtop te worden in Europa."

Wat betekent Besnik Hasi voor Anderlecht? "Besnik Hasi is een zeer belangrijke schakel. Ik ben van mening dat je iemand moet hebben die de staf, de cultuur, die de belangen van Anderlecht als trainer kan vrijwaren en die ons eventueel informeert over de eventuele problemen die er in de kern kunnen zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.