Hasi: "We slikken te makkelijk doelpunten"

ZONDAG, 22 SEPTEMBER 2013, 16:54 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De deur van de kleedkamer bleef wat langer dicht dan normaal maar toch wou Besnik Hasi een reactie kwijt. "Iedereen is ontgoocheld, we hebben zeer zwak gespeeld", aldus de assistent-trainer na de wedstrijd.


"Daardoor bleef deur langer op dicht. Maar ja, dit is voetbal. Een week geleden waren we in de wolken en nu, na een week blijft er niets meer over. We slikken te makkelijk goals."

"In feite waren we enkel bij de eerste 15 minuten in het spel. Daarna kwamen we in de problemen, zeker na de penalty. Door in de tweede helft in te grijpen wilden we meer voetbal brengen. Daarom hebben we Praet ingebracht."

"De tweede helft begint wel goed. Tijdens de rust hadden we spelers gewezen op het balverlies vooraan. We slaagden er even in om Brugge te doen plooien, maar in de tegenaanval kwam er een goal tegen en was het over."

"We hebben een jonge ploeg en zoeken nog naar juiste mix. We spelen wisselvallig maar we hebben kwaliteiten. We moeten er gewoon blijven in geloven en dan komen we er wel. kwaliteit is er genoeg", besluit Hasi.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.