Overzicht tegenstanders CL en beker

ZONDAG, 22 SEPTEMBER 2013, 22:58 - Michaël

Niet alleen Anderlecht maar ook de Champions League-tegenstanders kwamen dit weekend in actie. Benfica won zijn wedstrijd, PSG en Olympiacos speelden gelijk. Eupen, tegenstander in de beker, kon ook winnen.

Eupen, woensdag tegenstander in de Beker van België, won zaterdag met 4-2 van Geel, tijdens de rust stond het nog 2-0. Doelpuntenmakers bij Eupen waren Lallemand 1-0 (pen), Schouterden 2-0, Mngadi 3-0 en Asamoah 4-1.

Olympiacos, op twee oktober de tegenstander thuis in de Champions League, speelde tegen Panaitolikos 0-0 gelijk.

Benfica won van Vitoria de Guimaraes. Vitoria de Guimaraes eindigde de wedstrijd met tien na een tweede gele kaart voor David Addy. Marco Matias van de thuisploeg zorgde met een own goal voor de 0-1 overwinning voor Benfica.

PSG kwam tegen Monaco al snel op voorsprong. Het stond na vijf minuten al 1-0 na een doelpunt van Zlatan Ibrahimovic. Radamel Falcao maakte in de eerste helft nog de gelijkmaker voor Monaco. Het bleef uiteindelijk bij een 1-1.