Jestrovic: "Mitrovic heeft niet gespuwd"

MAANDAG, 23 SEPTEMBER 2013, 07:16 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Na de wedstrijd tegen Club Brugge zou Aleksandar Mitrovic naar supporters van Club gespuwd hebben en kreeg hij hiervoor rood door scheidsrechter Serge Gumienny. Nenad Jestrovic ontkent dat de Serviër gespuwd heeft


"Integendeel, het waren net enkel supporters van Brugge die gespuwd hebben. Mitrovic heeft me gezworen dat hij niet gespuwd heeft en ik geloof hem", aldus Jestrovic, de zaakwaarnemer van de spits.

Vast staat dat Gumienny het incident vermeld heeft in zijn rapport. De Belgische voetbalbond heeft het incident alvast bevestigd. "Bij het ingaan van de tunnel naar de kleedkamers heeft de eerste assistent van Serge Gumienny Mitrovic zien spuwen naar de supporters van Club Brugge. Serge Gumienny heeft hem bijgevolg uitgesloten", aldus Stefan Van Loock, woordvoerder van de KBVB.

Het lot van de spits ligt nu in handen van het bondsparket maar vast staat dat hij mogelijks enkele weken geschorst zal worden. Anderlecht heeft wel de mogelijkheid om in beroep te gaan tegen een eventuele schorsing.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.