Vier thuiswedstrijden op rij

MAANDAG, 23 SEPTEMBER 2013, 08:44 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft de kans om de scheve schaats tegen Club Brugge recht te zetten en dat kan het in eigen huis doen. De volgende vier wedstrijden worden namelijk allemaal in het Constant Vanden Stock-stadion gespeeld.


Om te beginnen is er de bekerwedstrijd tegen Eupen nu woensdag waar een eerste signaal gegeven kan worden. Daarna is er de competitiewedstrijd tegen Lierse, dit op zondag 29 september.

Op twee oktober ontvangt paars-wit in de Champions League Olympiacos met de hoop hier hun eerste drie Europese punten te kunnen pakken. Zondag zes oktober komt Kortrijk op bezoek.

Vier thuiswedstrijden, bijgevolg vier keer de kans om te tonen dat Anderlecht zich kan herpakken en dit voor eigen publiek.

Het was trouwens 43 jaar geleden dat Anderlecht met zo'n zware cijfers op het veld van Club Brugge ging verliezen. In het seizoen 1970-1971 werd het ook 4-0 voor de Bruggelingen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.