Wijnants: "Misschien toch een overgangsjaar?"

MAANDAG, 23 SEPTEMBER 2013, 12:04 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Sporza-journalist Stef Wijnants is hard voor Anderlecht. "De landskampioen was nergens. Er was geen blok, geen bezieling, geen druk op de bal, geen creativiteit, slechte passing en balverlies, alles was slecht", klinkt het.


"Als Anderlecht na de 5-0 van vorige week tegen KV Mechelen in de hemel zat, dan zit het nu zeker in de hel. Voorzitter Roger Vanden Stock had voor het seizoen gezegd dat het voor Anderlecht wel eens een overgangsjaar zou kunnen worden, met een nieuwe, jonge kern. En hij zou wel eens gelijk kunnen krijgen."

"Want drie keer verliezen in acht wedstrijden, dat is zoveel als Anderlecht normaal gezien in 30 wedstrijden verliest. De vraag is of de realiteit wel een overgangsjaar toelaat. Want een nederlaag om de 2 à 3 wedstrijden, dat past niet bij het huis."

"En Mitrovic, die staat weer met zijn beide voeten op de grond. Hij zal zich ook moeten gedragen, want spuwen naar de fans van de tegenstander, met dat gedrag, daar lachen ze in Brussel niet mee", besluit Wijnants op Sporza.



anderlecht-online forum