Eerste schets nieuw nationaal stadion

DINSDAG, 24 SEPTEMBER 2013, 10:07 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Er is nog een lange weg af te leggen eer Anderlecht in het nieuwe nationale stadion zal aantreden, als ze natuurlijk in het project stappen. De meningen binnen het bestuur leken naar de buitenwereld toe ook nog verdeeld te zijn.


Zo verklaarde Herman Van Holsbeeck enige tijd terug dat Anderlecht niet zou investeren in het nieuwe stadion en dat het enkel zou huren. Nadien veranderde die mening in "indien het een goede zaak is voor Anderlecht, dan zou het niet verstandig zijn hier niet aan deel te nemen."

Roger Vanden Stock zou wel investeren maar zegt dat er hulp zal nodig zijn van de overheid. Feit is, Anderlecht wacht de rentabiliteitsstudie af en zal pas in april 2014 beslissen of ze al dan niet mee in het nationale stadion-project stappen.

Een eerste - weliswaar zeer premature - schets is ondertussen opgedoken. Veel valt er natuurlijk niet uit af te leiden, enkel dat het stadion geen overkapping bevat. De schets is te bekijken op brusselnieuws.be.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.