Slechtste start sinds 1998

DINSDAG, 24 SEPTEMBER 2013, 12:05 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Sinds de invoering van de play-offs heeft Anderlecht nooit meer dan drie wedstrijden verloren in de reguliere fase van de competitie. Na acht speeldagen heeft paars-wit dit aantal al bereikt ... .


Erger nog, het is eigenlijk de slechtste start sinds 1998, toen werd Anderlecht getraind door een andere Nederlander: Arie Haan.
<lt;br>Aad de Mos kon zijn mening kwijt tegenover de Franstalige krant La Capitale. Voor de Nederlander, van wie geweten is dat het niet de beste vriend is van John van den Brom, is het nog te vroeg om te spreken over een ontslag. "De situatie is nog niet zo om nu al te spreken over een eventueel ontslag. Maar het is nu dat we gaan te weten komen of John van den Brom een goede coach is."

De Mos was vorige week al niet echt vriendelijk naar Van den Brom toe. Zo vond De Mos dat de wijziging van tactiek tegen Benfica een typische fout was van "een jonge trainer die tactiek verandert en denkt een duel op het bord te kunnen winnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.