Van den Brom blikt vooruit op bekerwedstrijd

DINSDAG, 24 SEPTEMBER 2013, 14:00 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen staat er de bekerwedstrijd tegen Eupen op het programma, de eerste van de vier thuiswedstrijden op rij en de eerste waar Anderlecht een signaal kan geven dat het zich kan herpakken. "Ja ik maak me zorgen", aldus de trainer.


"Bij mij staat organisatie hoog in het vaandel. Ik vind dat we veel te veel doelpunten tegen krijgen. We zijn een fantastisch team als iedereen goed is, maar een heel slecht team als iedereen slecht is en daar moeten we een tussenweg in vinden", begint de coach.

Van den Brom kon over de schorsing van Mitrovic alvast niet veel kwijt. "Ik heb het niet gezien dus ik kan er niet over oordelen. Maar het feit dat we de schorsing aanvaard hebben zegt wellicht genoeg", aldus Van den Brom.

"We hebben nu vier wedstrijden thuis achter elkaar, daar moeten we als team heel goed doorheen komen. Morgen begint dat met Eupen, dan Lierse, dan Olympiakos en dan Kortrijk. In relatief weinig tijd hebben we vier duels te verwerken. Het moet dus nu gebeuren."

Van den Brom komt alvast met één verrassing op de proppen voor morgen. Anthony Vanden Borre zal namelijk in de basis starten tegen Eupen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.