Selectie Anderlecht - Eupen

DINSDAG, 24 SEPTEMBER 2013, 17:56 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Morgenavond treedt Anderlecht tegen Eupen aan in de 1/16 finale van de Cofidis Cup, oftewel de Beker van België. John van den Brom heeft alvast zijn selectie bekend gemaakt. Er is één grote verrassing bij.


De trainer heeft namelijk Andy Kawaya geselecteerd. De 17-jarige linkerspits scoorde gisteren nog met de beloften tegen Lierse en wordt aanzien als het volgende talent dat zal doorbreken.

Van den Brom was alvast tevreden met de training: "Gisteren was het een dooie boel op training, maar vandaag heeft iedereen zich herpakt. We hebben niet veel tijd om te treuren want morgen staat er alweer een wedstrijd tegen Eupen op het programma. We nemen deze zeer serieus, want we willen onze kater van zondag doorspoelen. Dat kan alleen met een overwinning, maar ook de manier waarop is belangrijk."

Selectie: Acheampong, Bruno, Cyriac, De Zeeuw, Dendoncker, Deschacht, Gillet, Kaminski, Kawaya, Kljestan, Kouyate, Mbemba, Milivojevic, N’Sakala, Nuytinck, Praet, Proto, Roef, Suarez, Tielemans en Vanden Borre.

De enige zekerheid die we al hebben is dat Anthony Vanden Borre morgen zal starten.

Voor de wedstrijd zijn er trouwens nog steeds tickets beschikbaar. Volwassen betalen slechts €5 voor een staanplaats en €10 voor een zitplaats.

Eupen zelf zal alvast met een flinke delegatie supporters aanwezig zijn. Maar liefst tien reisbussen zullen de lange trip vanuit Eupen aanvatten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.