Voorbeschouwing: Anderlecht - Eupen

WOENSDAG, 25 SEPTEMBER 2013, 09:57 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Deze avond speelt Anderlecht thuis tegen Eupen en dit voor de 1/16 finales in de Cofidis Cup. Paars-wit heeft iets recht te zetten en dat kan het tegen de tweedeklasser.


Al is het natuurlijk opletten geblazen want Eupen heeft ervaring in eerste klasse en kon zaterdag nog met 4-2 winnen van Geel.

John van den Brom had alvast enkele verrassingen in petto voor ons. Zo krijgt Anthony Vanden Borre de voorkeur op Guillaume Gillet en zullen ook Olivier Deschacht en Bram Nuytinck terug hun opwachting maken.

Thomas Kaminski neemt plaats in het doel en Youri Tielemans, die een sterke invalbeurt achter de rug had tegen Brugge, zal bij de basiself starten, dit ten nadele van Luka Milivojevic.

Aleksandar Mitrovic is er niet bij wegens schorsing en de jonge Andy Kawaya is voor de eerste keer opgenomen in de selectie van de A-ploeg.

De wedstrijd wordt om 20u afgetrapt in het Constant Vanden Stock-stadion.

Aftrap: 20u
Stadion: Constant Vanden Stock-stadion
Scheidsrechter: Erik Lambrechts

: : : RSC ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Kaminski, Vanden Borre, Kouyaté, Nuytinck, Deschacht, Bruno, Tielemans, Kljestan, Acheampong, Praet en Suarez
Invallers: Cyriac, De Zeeuw, Dendoncker, Gillet, Kawaya, Mbemba, Milivojevic, N’Sakala, Proto, Roef

Geschorst: Mitrovic

: : : EUPEN : : :

Mogelijke opstelling: Van Crombrugge, Clinton, Kabasele, Diagne, Ndiaye, Mngadi, Diallo, Asamaoah, Schouterden, Taulemesse, Lallemand

Vorige jaren:
2010-2011: 4-1
>>Resultatenhistoriek




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.