"De kans is groot dat Kompany en Wilhelmsson blijven"

VRIJDAG, 13 MEI 2005, 11:30 - RSCA Skater
Anderlecht-Online No Image Found

Ondanks de topper van zondag tegen Club Brugge, zit men bij Anderlecht ook al met volgend seizoen in het hoofd. "We willen dan spelers die er niet alleen maar staan tegen Club Brugge en Standard", zegt Herman Van Holsbeeck.


De manager van Anderlecht hoopt in ieder geval dat Kompany en Wilhelmsson zullen blijven. "Natuurlijk, als er een club komt met een bod van 20 miljoen euro, dan hebben we een ander verhaal. Voor die prijs moet je die spelers wel laten vertrekken. Maar we gaan er toch alles aandoen om beide spelers hier te houden. De kans dat Kompany bij Anderlecht blijft is 70 tot 75 procent."

Het is ook nog niet zeker of Walter Baseggio volgend seizoen bij paars-wit zal spelen. "De bal ligt in zijn kamp", weet Van Holsbeeck. "Wij kunnen het ons niet permitteren dat Baseggio naar de bank of de tribune verhuist. Al moet hij hier niet weg. Ik wil ook benadrukken dat de eventuele komst van Mitu los van deze situatie staat. Het zijn twee verschillende zaken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.