Club Brugge aasde op Dendoncker

ZATERDAG, 28 SEPTEMBER 2013, 10:54 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Leander Dendoncker, die gisteren nog met de beloften speelde tegen Bergen (1-1) en enkele dagen terug zijn contract verlengde tot 2016, kon op zeer veel interesse rekenen van Club Brugge. Dat schrijft Het Nieuwsblad.


De West-Vlaamse club stond zelfs aan zijn voordeur om de familie te overtuigen, maar zijn daar dus niet in geslaagd. Ook al is zijn moeder een hevige fan van Brugge. De jonge middenvelder heeft echter voor Anderlecht kozen en dit vooral dankzij de goede jeugdwerking en de goede begeleiding de laatste vijf jaar.

Zijn contract gaat gepaard met een loonsverhoging, al is het naar eigen zeggen geen monstercontract, en hij krijgt ook een appartement tot zijn beschikking.

De speler neemt alvast tijd voor zijn ontwikkeling. "Ik hoop zo veel mogelijk speelminuten te krijgen bij de A-ploeg maar ga mezelf niet te veel druk opleggen. Volgende zomer zien we dan wel weer."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.