Drie mooie overwinningen bij elitejeugd

ZATERDAG, 28 SEPTEMBER 2013, 21:24 - Michaël

Zaterdagnamiddag kwam de jeugd in actie tegen Gent en het minste wat je kan zeggen is de aanvallers het doel wisten staan. Zo werd het bij de U17 maar liefst 1-8! Olivier Sarkic kon vier keer het doel vinden.

Mehdi Benhmadouch, Orel Mangala, Frank Mikal en Dodi Lukebakio Ngandoli konden elk ook nog eens de bal in de netten werken. Op hetzelfde moment gingen de U19 met 2-6 winnen van de Buffalos.

In Neerpede zelf wonnen de U15 met 3-1 (1-0 bij de rust). Stefan Sljuka zorgde voor de openingsgoal. Na de gelijkmaker van Gent konden Hannes Delcroix en Noah Fadiga de 3-1 op het scorebord zetten.

De U16 bleven steken op een 2-2 gelijkspel. Bij de rust was het 1-0. Emil Abaz en Antonucci waren de doelpuntenmakers van dienst.