Overzicht uitslagen CL-tegenstanders

ZATERDAG, 28 SEPTEMBER 2013, 21:39 - Michaël

De drie Champions League tegenstanders in de groep van Anderlecht kwamen zaterdagavond al in actie. Zo ging Olympiakos op bezoek bij Panionios en keerde huiswaarts met de drie punten.

Beide doelpunten vielen in de tweede helft: 61' V. Weiss 0-1 en 75' J. Saviola 0-2. De assists werden gegeven door J. Saviola en M. Olaitan. Olympiakos Piraeus blijft hierdoor aan de leiding van het klassement.

Benfica ontving Belenenses maar geraakte niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Het Benficaans doelpunt werd gemaakt door O. Cardozo in de 18e minuut.

PSG won thuis met 2-0 van Toulouse. Marquinhos en Cavani konden de bal tussen de palen werken.