Overzicht uitgeleende Anderlecht-spelers

ZONDAG, 29 SEPTEMBER 2013, 16:35 - Michaël

Niet alleen Anderlecht zelf maar ook een heel pak uitgeleende spelers kwamen dit weekend weer in actie. De laatsten in het rijtje waren Samuel Armenteros en Andreas Luckermans.

Armenteros startte met zondagnamiddag Feyenoord tegen ADO Den Haag op de bank maar mocht wel in de tweede helft invallen. Feyenoord won met 4-2. Dat Armenteros op de bank moest beginnen is een duidelijk teken dat Ronald Koeman niet tevreden is over de prestaties van de speler.

Luckermans (Dordrecht) kwam eveneens zondagnamiddag in actie tegen FC Oss en was nadrukkelijk in de wedstrijd aanwezig. Zo ging een eerste schot van hem over het doel en maakte hij het de verdediging van de tegenstander knap lastig. Hij speelde de volledige wedstrijd uit. 0-0

Fernando Canesin Matos en Jordan Lukaku ontvingen zaterdag Charleroi. Lukaku bleef heel de wedstrijd op de bank terwijl Canesin mocht starten. Hij werd wel in de tweede helft gewisseld. 1-0 voor Oostende.

Michaël Heylen en Dalibor Veselinovic kwamen zaterdag tegenover elkaar te staan in het duel Kortrijk – Waasland Beveren. Veselinovic was in de 23ste minuut goed voor de 1-1 gelijkmaker en Heylen kwam ook nog dicht bij een doelpunt, zijn kopbal belandde echter naast. 2-1 overwinning voor Kortrijk.

Nathan Kabasele kwam zaterdag in actie met De Graafschap tegen Excelsior maar moest 90 minuten lang vanop de bank toekijken. Het was Jordan Garcia-Calvete, ex-Anderlecht, de de 2-1 scoorde en zo bleven de drie punten thuis voor De Graafschap.

Mehdi Tarfi geraakt maar niet aan spelen toe bij Zulte Waregem dat zaterdag tegen Lokeren uit kwam. Zulte won met 2-4.