Reacties: Praet, Gillet en Kouyaté

ZONDAG, 29 SEPTEMBER 2013, 17:40 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Eén van de uitblinkers in de tweede helft tegen Lierse was Dennis Praet. De kans dat we hem tegen Olympiakos in de basis zien staan is vandaag weer wat groter geworden. Ook Gillet en Kouyaté wilden een reactie kwijt.


"In de tweede helft hebben we getoond wat we waard zijn", aldus Praet. "Van den Brom is tijdens de rust in de kleedkamer kalm gebleven en was helemaal niet woedend. Hij heeft ons gezegd dat we zonder angst moeten voetballen. Maar we zijn alvast klaar voor woensdag."

Guillaume Gillet, goed voor het eerste doelpunt, had geen verklaring voor de de zwakke eerste helft. "De tweede helft was inderdaad een pak beter. Ik ben alvast tevreden met mijn doelpunt, al is het niet mijn taak om te scoren."

"We zullen wel beter worden, maar we moeten de jonge spelers tijd gunnen om vertrouwen op te bouwen", voegt de aanvoerder er nog aan toe. "Ze grijpen alvast de kansen en daar kunnen we alleen maar tevreden mee zijn."

Cheikhou Kouyate was duidelijk over de eerste helft. "We zagen maar één team op het veld maar toen het publiek begon te reageren hebben we ons herpakt."



anderlecht-online forum