Verzamelde berichten Anderlecht - Lierse

ZONDAG, 29 SEPTEMBER 2013, 22:11 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

La Dernière Heure heeft Dennis Praet uitgeroepen als man van de match. "Zijn mindere prestaties in het begin van het seizoen zijn compleet vergeten", aldus de Franstalige krant.


"Ook al waren de algemene prestaties van Anderlecht niet goed, de spelmaker bleef in zijn rol en gaf de de betere trappen. Hij heeft zijn goede prestaties verzilverd dankzij een knap doelpunt", aldus de krant.

Voor Guillaume Gillet was het zijn 250ste wedstrijd in een shirt van Anderlecht. Hij scoorde tegen Lierse zijn 48ste doelpunt voor Paars-wit.

Silvio Proto speelde een goede match en kon zijn netten weer droog houden, al moest Chancel Mbemba toch even ingrijpen op de lijn. "Het is nu al enkele weken dat ik niet beslissend ben voor de ploeg. Maar het is duidelijk dat, over het geheel genomen, het geen goede match was. Deze overwinning is geen garantie voor woensdag. Tegen Olympiakos hebben we geen andere optie dan te winnen", aldus Proto.

Bijkomende reacties van Silvio Proto, Dennis Praet en Chancel Mbemba zijn via deze link (RSCA) te bekijken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.