Jongeren boven tegen Olympiakos?

MAANDAG, 30 SEPTEMBER 2013, 07:45 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De jongeren hebben gisteren nog eens bewezen dat ze beter staan te voetballen dan de oude garde en dat is John van den Brom niet ontgaan. Hij kan naar eigen zeggen niet meer om Dennis Praet heen.


Er is dus 99% kans dat Praet woensdag tegen Olympiakos in de basis zal staan. Maar ook Youri Tielemans maakt een goede kans. Hij was, vooral in de tweede helft tegen Lierse, nadrukkelijk aanwezig. Als de Nederlander Tielemans opstelt tegen de Grieken, dan wordt de middenvelder alvast één van de jongste spelers ooit in de Champions League.

"Ik heb geen schrik om hem op te stellen", aldus Van den Brom. "Als hij goed is maakt leeftijd voor mij niets uit. Of ik voor meer ervaring kies woensdag? Ervaring zegt niet alles, je moet ook rekening houden met de vorm van de spelers, het spel dat je wil spelen, enzovoort."

Aleksandar Mitrović zal er woensdag ook wel terug bij zijn naast Matias Suarez, dit vermoedelijk ten koste van Frank Acheampong. Massimo Bruno zal, desondanks een zwak eerste uur, ook in de ploeg terug te vinden zijn.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.