Bruno en Praet vol lof over Tielemans

DINSDAG, 1 OKTOBER 2013, 08:16 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

In de wedstrijd tegen Lierse waren het Dennis Praet en Youri Tielemans die het verschil gemaakt hebben. Beide spelers kwamen beter in de match en waren beslissend voor de uitslag. De medespelers zijn alvast vol lof over Tielemans.


"Ik hou er van om met hem samen te spelen", aldus Dennis Praet in la Dernière Heure. "Hij luister goed als ik hem raad geef en wil altijd voetbal spelen. Hij zoekt ook de combinaties op maar zou misschien wat minder risico mogen nemen in zijn spel."

Ook Massimo Bruno is die mening toegedaan. "Ik ken hem amper een jaar en hij gaat zelfs nog naar school. Maar we kunnen het goed met elkaar vinden. Hij heeft veel indruk op me gemaakt! Je moest me zien toen ik op 16 jaar bij Anderlecht kwam. Ik was zo dun als een pink ... . Ha hij doet judo, dat wist ik niet. Ik heb wel gehoord dat zijn zus daarin zeer goed is."

Niet alleen de twee Anderlecht-jongeren maar ook een ex-Anderlecht-speler zwaait vol lof over de jonge middenvelder, namelijk Pär Zetterberg. "Tielemans is klasse. De trainer zal wel een reden hebben waarom hij Tielemans niet altijd opstelt maar als hij op het veld staat is hij de beste van de ploeg. Ik zou hem altijd laten spelen", aldus Zetterberg in de Franstalige krant L'Avenir. "Ik zou hem zonder aarzelen opstellen tegen Olympiakos."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.