Bruno: "Nog beslissender worden"

WOENSDAG, 2 OKTOBER 2013, 07:38 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

We schrijven veel over Youri Tielemans en Dennis Praet dat we haast Massimo Bruno zouden vergeten. Zijn statistieken zijn impressionant te noemen. Alleen al dit seizoen in de competitie heeft hij acht keer gescoord.


Daarbovenop was hij goed voor drie assists en één strafschop. "En dan wil ik nog beslissender worden", aldus Bruno. "Ik ben zelfs nu nog meer met mijn sport bezig in vergelijking met vroeger. In een week als dit met een wedstrijd op zondag, een match op woensdag en enkele dagen later een vierde wedstrijd doe ik buiten de trainingen niets anders dan rusten of enkele familiemomenten inlassen."

De staf heeft de laatste weken laten vallen dat de speler volwassener geworden is. "Vorig seizoen behoorde ik bij de jongeren in het team. Maar sinds dit seizoen, sinds het vertrek van enkele grote spelers, voel ik dat mijn positie veranderd is. Ik voel dat ik op de goede weg ben maar ik wil nog belangrijker worden dit seizoen", besluit Bruno tegenover L'Avenir.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.