Kljestan: "Onder de indruk van Tielemans"

WOENSDAG, 2 OKTOBER 2013, 08:17 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Youri Tielemans kan deze avond de derde jongste speler ooit worden die aantreedt in de Champions League. Net als vele anderen is ook Sacha Kljestan onder de indruk van de jonge middenvelder.


"Het is zo makkelijk om met hem te spelen", begint de Amerikaan. "Wat vooral indruk op me gemaakt heeft is dat we tegen Lierse in de eerste helft niet goed aan het spelen waren, en de reactie van de supporters bleef bijgevolg niet uit. Maar desondanks zijn jonge leeftijd reageerde hij uitzonderlijk goed. In de tweede helft toonde hij karakter en nam ons op sleeptouw. Het is een plezier om met hem te spelen."

De coach heeft aan de oudere spelers gevraagd om zich meer te tonen. "Ik ben klaar voor meer. De coach wil dat de oudere spelers meer leiderschap tonen. De vraag is niet of ik er al dan niet klaar voor ben, het moet gewoon gebeuren. Je kan misschien leider zijn in de kleedkamer, maar je moet het ook zijn op het veld."

"Ik hoop alvast voor deze avond dat de supporters voor 100% achter ons zullen staan, en dit vanaf de eerste minuut. Ze moeten vooral beseffen hoe belangrijk deze wedstrijd voor ons is. We willen dat ze ons het nodige zelfvertrouwen en energie geven", besluit Kljestan.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.