Kompany traint niet, maar speelt wellicht wel

ZATERDAG, 14 MEI 2005, 09:35 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Kompany trainde gisteren niet mee. Hij hield het bij wat individuele loopoefeningen, en hervat vandaag pas de training. "Ik ben redelijk optimistisch", aldus Vercauteren.


De kans is heel groot dat Kompany gewoon speelt. Mocht dat toch niet het geval zijn, komt Anderlecht achterin zwaar in de problemen. De Man en Traoré (vorige week al met blessure op de bank, zeer tot onvrede van de nietsvermoedende Vercauteren, red) zijn out. Hasi is dan een alternatief, net als de jonge Timothy Derijck.
"Ik ben er in ieder geval klaar voor", aldus de Kosovaar die in de heenmatch tegen Brugge uitviel. "Onder Anthuenis speelde ik nog op die positie. Al ga ik er gewoon van uit dat Vincent speelt."

Lovré meldde zich gisteren ziek. Hij hervat vandaag. Vercauteren wilde niet bevestigen dat hij met vier spitsen uitpakt. Na de gesloten training trekt de groep op afzondering naar Grimbergen.

Bij Brugge zal Simons speelklaar zijn. Lange moest de training staken. Zijn speelkansen zijn gering.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.