Reacties: Kouyaté, Kljestan, Gillet en N'Sakala

ZONDAG, 6 OKTOBER 2013, 19:48 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De spelers beseffen dat het zo niet verder kan, zo ook Sacha Kljestan. "We verliezen opnieuw in eigen huis en dat kan niet", aldus de Kljestan. Maar ook Fabrice N'Sakala en Guillaume Gillet geven een reactie op de nederlaag.


Kljestan wijt het verlies aan gebrek van scherpte. "Dit komt niet door een gebrek aan vertrouwen maar aan het missen van scherpte. Het wordt tijd dat we stoppen met verliezen."

Cheikhou Kouyate wil de nederlaag alvast niet in de schoenen van de coach schuiven. "Het zijn de spelers, niet de coach is de schuldige." Al is de Senegalees er van overtuigd dat Anderlecht zich zal herpakken, bijgevolg wil hij het woordje 'crisis' nog niet in de mond nemen. "Daar mogen we niet over praten, we moeten vooral positief blijven."

Guillaume Gillet: "Het is een moeilijke week. Het grote probleem is dat we wisselvallig spelen. We moeten deze ups en downs onder controle krijgen. We moeten echt punten beginnen te pakken."

Fabrice N'Sakala wijt de nederlaag wel aan een gebrek aan vertrouwen. "Het zal niet makkelijk worden om dat vertrouwen terug te vinden. Voor ons had een gelijkspel wel verdiend geweest. Maar nu moeten we de pauze gebruik maken om rust terug te vinden."

Michaël Heylen kwam met Kortrijk tegenover zijn eigen ploeg te staan. Hij is vooral blij dat zijn huidige ploeg punten gepakt heeft, pas volgend seizoen wil hij zich terug op paars-wit concentreren. "Nu focus ik me op Kortrijk, pas volgens jaar voetbal ik terug voor Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.