Overzicht uitgeleende Anderlecht-spelers

ZONDAG, 6 OKTOBER 2013, 20:17 - Michaël

Niet alleen Anderlecht zelf maar ook een heel pak uitgeleende spelers kwamen dit weekend weer in actie. De eerste uitgeleende Anderlecht-speler die deze speeldag in actie kwam bij zijn club was Andreas Luckermans.

Luckermans kwam vrijdag met Dordrecht in actie tegen Telsta en startte in de basis. Hij kon enkele kansen afdwingen en zag een doelpunt afgekeurd worden wegens handspel. In de 52ste minuut kreeg hij een gele kaart en kwam hij nog dicht bij de 4-1. Eindstand 4-3 voor Dordrecht.

Nathan Kabasele moest zaterdag bij De Graafschap tot aan de 76ste minuut van op de bank toekijken. Hij verving de ex-Anderlecht-speler Jordan Garcia-Calvete. Zijn ploeg verloor met 3-0.

Fernando Canesin Matos en Jordan Lukaku kwamen zaterdag met Oostende uit tegen Waasland-Beveren waar we Dalibor Veselinovic terugvinden. Canesin mocht in de tweede helft invallen, net als Lukaku. Die laatste lag aan de basis van heel wat kansen voor de tegenstander en stond veel te nonchalant te verdedigen. Veselinovic mocht enkele minuten voor tijd gaan rusten. Waasland-Beveren won met 2-0.

Samuel Armenteros mocht zondagnamiddag desondanks zijn 'wisselvalligheid' toch in de basis starten tegen Vitesse Arnhem en lag aan de basis van de 0-2. Feyenoord won uiteindelijk met 1-2.

Michaël Heylen speelde zondag met Kortrijk de 90 minuten uit tegen zijn eigen club.

Als laatste hebben Mehdi Tarfi bij Zulte Waregem. Hij moest weer 90 minuten lang van op de bank toekijken hoe zijn club met 1-0 ging winnen van Standard.