Van den Brom: "Ik reken op steun van bestuur"

MAANDAG, 7 OKTOBER 2013, 08:10 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Tegenover de pers laat John van den Brom duidelijk merken dat hij geen schrik heeft voor zijn job, en hij neemt ook de groep niets kwalijk. Toch viel de trainer op de persconferentie uit zijn rol na een vraag van een journalist.


"Ben je doof", aldus de trainer op een agressieve toon. "Ik heb hier al op geantwoord. Wat een domme vraag, ik antwoord hier niet op." Het viel ook al op Van den Brom langer dan normaal in de kleedkamer gebleven is.

"We waren allemaal aangeslagen, ook ik. Maar ik kan de spelers niets verwijten, zij hebben alles gegeven. Helaas komen de interlands op een slecht moment", gaat de Nederlander verder.

Volgens de trainer is de vermoeidheid de grootste reden van de nederlaag. "Mijn spelers waren niet fris. Nochtans hadden we vier dagen om te recupereren, dat is dus geen excuus. Ik heb dezelfde ploeg behouden omdat ik dacht dat we gelanceerd waren. Het doet zeer om dan toch te verliezen, we hebben zelfs onze beste kansen verprutst."

En wat met Gohi Bi Zoro Cyriac? De spits miste twee grote kansen waaronder de gelijkmaker in de slotminuten van de wedstrijd. "Ik heb hem niets gezegd, hij heeft al genoeg zelfkritiek. Hij moet de angst om zijn knie niet opnieuw te blesseren overwinningen en een paar keer scoren."

"Samen met het bestuur hebben we een bepaalde visie en we moeten de consequenties aanvaarden. We gaan nog wedstrijden verliezen maar naar het einde toe kan alles beter gaan. Ik maak me meer zorgen over het feit dat we geen goede prestaties neerzetten dan over mijn job. Ik reken alvast op de steun van het bestuur", besluit de trainer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.