Jeugd: vier overwinningen tegen Lokeren

MAANDAG, 7 OKTOBER 2013, 09:16 - Goofy

Zaterdagnamiddag kwamen de jeugdploegen in actie tegen Lokeren. Voor de doelmannen Liam Bossin (U19) en Yanni De Vriendt (U17) voelde het wellicht aan als een eerste schooldag want zij keerden terug na blessureleed.

De U19 wonnen met 3-0 van Lokeren (rust 1-0). Doelpuntenmakers waren Luca Falsaperla en Frank Mikal (2 maal). Volgende spelers kwamen aan de aftrap: Liam Bossin, Gilles De Nayer, Kylian Yrnard, Glenn Leemans, Lorenzo Matarrese, Boubacar Diallo, Billal Jellal, Frank Mikal, Luca Falsaperla(C), Youri Lapage en Mohcine Zoubeir.

De U17 konden hun wedstrijd met 2-1 winnen dankzij twee doelpunten van Dodi Lukebakio Ngandoli. Orel Mangala, Alper Ademoglu en Ismaël Azzaoui kregen rust na hun uitstap naar Italië met de nationale U16. Mohamed Ouahbi (trainer) stelde volgende spelers op: Yanni De Vriendt, Tony Amrani(C), Castro-Montes Alessio, Koobe Cools, Kevin De Jonge, Maxime Janssens, Boris Konsiembo, Andréa Morias, Dodi Lukebakio Ngandoli, Wout Faes en Bjorn Schoukens.

De U15 en U16 wonnen ook van Lokeren. Zo scoorden Emil Abaz en Jason Eyenga-Lokilo bij de U16 (eindstand: 1-2). Bij de U15 waren het Michiel De Looze (2 maal), Noah Fadiga en Albert Sambi Lokongo Mboya die de weg naar het doel vonden. Eindstand 1-4.