"Bestuur behoudt vertrouwen in coach"

MAANDAG, 7 OKTOBER 2013, 11:28 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Op dit moment is er in Neerpede een persconferentie aan de gang. Herman Van Holsbeeck heeft alvast het vertrouwen in de trainer bevestigd. Van een eventueel ontslag is geen sprake.


"We behouden het volste vertrouwen in John van den Brom. Samen zullen we deze crisis doorstaan", aldus de manager op de persconferentie. Hij herhaalde nogmaals dat Anderlecht voor de jeugd gekozen heeft iedereen de gevolgen van deze keuze moet dragen, niet alleen de coach.

De manager verdedigde ook Guillaume Gillet en Kouyaté. Zij kregen het tijdens de wedstrijd hard te verduren van het publiek. En ook Cyriac is zijn zelfvertrouwen helemaal kwijt. Toch vindt hij dat de spelers zich niet moeten gedragen als kleine kinderen en tegen kritiek moeten kunnen. "Dat hoort er nu eenmaal bij als je bij Anderlecht speelt."

Van Holsbeeck zal tijdens de winterstop alvast versterking zoeken want Anderlecht mist iemand als Lucas Biglia. Het doel blijft nog steeds de titel en van de interlandbreak wil men gebruik maken om met enkele spelers samen te zitten. Zo onder andere met Luka Milivojevic die een serieuze dip kent.

Doel op korte termijn is de achterstand met Club Brugge en leider Standard niet groter te laten worden en de ploeg volop klaar te stomen voor de Play-offs.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.